keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Työpaikkamme

Maisemat toimistolta
Yrityksen logo
Hei taas! 

Aloitimme työskentelyn yrityksessämme keskiviikkona 10.2. päivä. Yrityksen nimi on Professional Connectios. Professional connectionsProfco” on kansainvälinen terveydenhuollon työntekijöiden rekrytointitoimisto. Profco on perustettu vuonna 1995 ja sillä on toimipisteitä ympäri maailmaa ( Helsinki, Dublin, Lontoo, Hua hin).Yritys pääasiassa rekrytöi Lähi-itään (Saudi-arabia ja Qatar) Australiaan ja Iso-Britanniaan.

Olemme tänä aikana keskityneet pääasiassa sairaanhoitajien rekrytointiin, mutta olemme myös osallistuneet haastatteluihin sekä työpaikkojen päivittämiseen Profcon sivuilla. Työnkuvamme oli laaja ja pääsimme harjoittelemaan koko rekrytointiprosessin kulkua alustaloppuun.

Olemme tähän mennessä työskennelleet pääasiassa Profcon toimipisteellä Hua hinissa. On myös ollut muutamia päiviä, jolloin olemme saaneet tehdä töitä talolta käsin. 

Työpiste

1 kommentti:

  1. Moi Waltteri,
    kiva kuulla työpaikasta. Laitatko myös tietoa miten olette Aleksin kanssa sopeutuneet työyhteisöön, millaisia työkaverit ovat ja millainen työilmapiiri. Kerro myös millainen on tyypillinen työpäiväsi.
    Oletteko olleet sairaana (täällä liikkuu flunssa-aalto)? Mitä olette touhunneet vapaa-aikana, missä olette käyneet syömässä ja mitä paikalliset tyypillisesti syö siellä (avaa vähän ruoka- ja juomakulttuuria), oletteko käyneet tutustumassa paikallisiin nähtävyyksiin (jos olette niin kerro niihin liittyvästä historiasta).

    VastaaPoista